Sugar Mommy – Complete Gids

Een Sugar Mommy is een rijkere vrouw die haar toyboy financieel vergoed voor zijn gezelschap. Een zelfstandige dame die weet wat ze heel graag wil, en is dit jou? Hieronder geven we tips en tricks hoe jij een Sugar Mom kan worden of eentje kan ontmoeten!

Wat is een Sugar Mommy?

Een Sugar Mommy is een knappe zelfstandige carriere vrouw die weet wat ze wil. Ze kiest ervoor om jongere mannen te verwennen met geschenkjes en cadeautjes, of neemt hem lekker mee op vakantie om niet alleen te moeten gaan en hier lekker mee kan pronken op de strip. Zoals je kan lezen op de blog wanneer je op sugar mommy klikt.

Sugar Mommy of Sugar Mama?

Dit is echt gelijk, je kan de twee gebruiken als je wil omschrijven naar een suikermama. Een suga mommie wordt ook vaak gebruikt. We weten wat je wil zeggen als je hier naar refereert dus het maakt in principe niet heel erg veel uit.

Het gaat er om dat je naar een vrouw zoekt die je lekker kan onderhouden en die jij alle aandacht kan geven die ze verdient! Makkelijk zat toch!

Er is een sugar Mommy in Nederland en een Sugar Mommy in België als je uit de lage landen komt. Als je bent ingeschreven op datingsites die bedoeld zijn voor sugar dating kan je aanklikken of je dit ook daadwerkelijk wil en naar welke locatie je op zoek bent!

Wil jij eentje worden of wil je eentje ontmoeten? Vind je het flauwe kul of vind je dat dit moet kunnen, we horen graag je mening!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s